Retour à toutes les offres d’emploi

Reporting Analyst

Description de l’offre d’emploi

Voor een van onze grootste klanten nabij Brussel, zijn wij op zoek naar een BI Analyst. Met hun zeer grote IT omgeving, zijn zij op dit moment bezig met een reorganisatie van de structuur. Binnen hun BI team van 35 personen groot, worden er daarom extra professionals gezocht om dit team verder uit te bouwen. Het team heeft een centrale rol binnen het bedrijf, dus je zal een grote impact kunnen achterlaten. Je komt terecht in een zeer hecht team, dat op een agile manier samenwerkt. Indien je graag wil investeren in je carrière, is dit perfecte stap!

 

De job

Als Reporting Analyst ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van reporting oplossingen op basis van vertrouwbare data. Je bent de key persoon om alle noden goed door te spreken met verschillende stakeholders en bent in staat ze op hun noden te challengen.

Als SPOC rond data reporting ben je het eerste aanspreekpunt en creëer je een netwerk op groepsniveau zodat er gekeken kan worden welke rapportages ook ergens anders gebruikt kunnen worden.

  • Je brengt het reporting landschap in kaart;
  • Je evolueert bestaande datastromen;
  • Je biedt reporting oplossingen in functie van de noden (in Tableau of WEBI);
  • Je beheert data gevoelige informatie.

 

Jouw doel is om een gewaardeerde partner worden binnen projecten op groepsniveau.

 

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring binnen een BI omgeving en hebt enkele jaren achter de rug als technisch reporting specialist;
  • Bonuspunten als je ervaring hebt met WEBI of Tableau;
  • Je hebt uitstekende communicatie skills en reeds ervaring met communicatie op hoog niveau;
  • Je bent Nederlandstalig en spreekt goed Engels.

 

Het aanbod

Er wordt een marktconform loon geboden in combinatie met een aantrekkelijk extralegaal pakket. Daarnaast worden er tal van opleidingsmogelijkheden aangeboden die je carrière een enorme boost kunnen geven. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.