Voor professionals

Jouw carrière in business intelligence, management information en data & analytics naar een hoger niveau tillen? Gebruik het uitgebreide netwerk van Visser & Van Baars.

Maak carrière in Business Intelligence, Managent Information, data en analytics
Bekijk meer

WELKE CARRIÈRE PAST BIJ JOU?

Ga je voor een carrière in data & analytics, BI of MI? Kies de carrière die bij jou past. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, zoals vaste aanstellingen (werving & selectie) of consultancy

 • Kies voor een interim opdracht

  We houden heel nauw contact met jou als interim professional. Op die manier kunnen we jouw behoeften perfect matchen met de juiste opdracht. We bekijken niet alleen of de inhoud van de opdracht bij jou past, maar ook of de looptijd, het tarief en de opdrachtgever een fit is. 

  Lees meer

  Kies voor IT-detachering bij Visser & Van Baars
 • Kies voor consulting

  Kies je voor detachering bij Visser & Van Baars, dan maak je deel uit van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de BI-, MI-, en data & analytics-wereld. Je doet ervaring op tijdens verschillende projecten en geniet tegelijkertijd van alle zekerheden van een vaste job. 

  Lees meer

  Kies voor het grootste BI, MI, artificial intelligence, data, en analytics netwerk Van Nederland
 • Kies voor werving en selectie

  Jouw wensen en verwachtingen over een vaste job zijn de basis van onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. Bij werving en selectie bereiden we je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback, en adviseren je over loononderhandeling. 

  Lees meer

  Werving en selectie Visser en Van Baars
Wat professionals zeggen
 • ​"Het fijne aan het contact met Visser & Van Baars vond ik de open communicatie. Ik kreeg altijd onmiddellijk een reactie.”
  Ann Neuts

  Ann Neuts

  Data Reporting Specialist

 • ​“Het leuke aan mijn opdracht was de combinatie tussen enerzijds rapportages produceren en anderzijds eindgebruikers training geven in de technologie waar zij mee aan de slag gaan.” 
  Pieter Beyne

  Pieter Beyne

  Tableau Developer

 • ​"Voor ik het wist werden het aanbod en het salaris waar ik op hoopte uitonderhandeld door Visser & Van Baars. ”
  Leon Graveland

  Leon Graveland

  Data Engineer

 • ​"Op een maandag kreeg ik contact Visser & Van Baars. Er was direct een klik. Op donderdag kon ik al beginnen bij een opdrachtgever."
  Patrick van Mol

  Patrick van Mol

  Webfocus Consultant

Kies voor IT-consulting bij Visser & Van Baars
IT-professionals bij Visser & Van Baars

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Filter op

Meeting met koffie - Visser & Van Baars
Bellen op kantoor - Visser & Van Baars
CONTACTEER ONS

Geef jouw carrière een boost

Contacteer ons vandaag nog en maak deel uit van het grootste BI-, MI- en data & analytics- netwerk. Onze consultants adviseren je graag. 

Contact