IT recruitment voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Visser & Van Baars is dé specialist in staffing van BI, Data & Analytics professionals. Sinds de oprichting begin 2011, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een zeer sterk netwerk van specialisten binnen de BI, Data & Analytics markt.  

Visser & Van Baars biedt haar opdrachtgevers 2 verschillende diensten:

Consultancy

Via onze Consultancy divisie ondersteunen wij BI, Data & Analytics projecten voor specifieke tijdelijke noden. Hiervoor hebben we onze eigen IT-professionals in dienst waardoor we in de verschillende niches kennis in huis hebben. Daarnaast werken we ook met een groot netwerk van freelance IT-professionals.

Search & Selection

Ons Search & Selection team helpt opdrachtgevers en professionals binnen het vakgebied BI, Data & Analytics wanneer er behoefte is om een vast dienstverband aan te gaan.

Hoe onderscheiden wij ons?

Business intelligence managers ontmoeten elkaar op kantoor

Onze niche gerichte benadering

Visser & Van Baars onderscheidt zich met behulp van een driedubbele focus van haar concurrentie:

  1. De niche focus;
  2. Focus op één type dienstverband;
  3. De regio focus.

In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een consultant zich specifiek richt op bemiddeling van BI, Data & Analytics professionals (de niche focus), voor interim posities (type dienstverband) in de provincie Antwerpen (regio focus). Onze consultants die contact hebben met zowel opdrachtgevers als professionals werken allemaal volgens deze driedubbele focus. Deze gedetailleerde werkwijze zorgt ervoor dat zij precies weten wat er speelt bij BI, Data & Analytics professionals binnen een specifieke regio.

Het grootste IT-Netwerk

Visser & Van Baars hecht veel waarde aan het opbouwen van langetermijnrelaties. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag de dag over het grootste BI, Data & Analytics netwerk beschikken van België.

Community building

Visser & Van Baars gelooft in de kracht van kennisdeling. Door de jaren heen hebben wij een hechte community opgebouwd binnen de BI, Data & Analytics niche. Zo faciliteert Visser & Van Baars middels het ‘BI, Data & Analytics Network’ diverse meetups voor zowel professionals als opdrachtgevers in de niche. Altus Staffing, het moederbedrijf van Visser & Van Baars organiseert twee keer per jaar een groot congres om naast kennisdeling ook opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar te brengen.

Intensief persoonlijk contact  

Kennis van wat er speelt binnen de BI, Data & Analytics niche is zeer belangrijk. Onze consultants weten waar en wanneer bepaalde expertise binnen de niche beschikbaar is. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij intensief contact met BI, Data & Analytics professionals. Hiervoor gebruiken we geavanceerde tools en investeren fors in Artificial Intelligence technieken.

 Visser & Van Baars is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus brengt verschillende IT-niches bij elkaar om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden.

Form ID:4997