Business intelligence & big data project staffing

Consultancy

Een steeds groter aantal Business Intelligence, Data & Analytics professionals is werkzaam bij Visser & Van Baars. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Zo brengen we samen jouw doelen in kaart en gaan we aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over het grootste netwerk binnen de Business Intelligence, Data & Analytics niche kunnen wij samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.  

Visser & Van Baars is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coaching sessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme van de Business Intelligence, Data & Analytics niche jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Visser & Van Baars een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals.

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Visser & Van Baars. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit ‘The Business Intelligence, Data & Analytics network’, meetups en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Ook voor freelance professionals beschikt Visser & Van Baars over een ervaren team dat specialisten bijstaat gedurende hun carrière. Door de jaren heen hebben wij in de BI, Data & Analytics markt een zeer groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen freelancers via Visser & Van Baars een nieuwe opdracht.

Veel freelance professionals hebben via Visser & Van Baars ook hun eerste opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Sluit je aan bij het grootste Business Intelligence, Data & Analytics netwerk van België. Zo kan jij op een gevarieerde manier ervaring opdoen door middel van ons netwerk en bieden wij jou tegelijkertijd alle zekerheden van een vaste werkgever.

Bekijke alle Consultancy vacatures