Project Aquafin

Visser & Van Baars business intelligence project bij Aquafin
Bekijk meer

Elke dag iets anders

Ann Neuts was in 2016 op zoek naar een nieuwe job in business intelligence. Ze kwam in contact met Visser & Van Baars en kon als freelance reporting consultant starten bij Aquafin. “Ik vind vooral de diversiteit in mijn taken heel interessant.”

De opdracht ​

Aquafin is verantwoordelijk voor de financiering, bouw en infrastructuur van waterzuiveringsinstallaties in Vlaanderen. Ann: “Ik heb tijdens mijn job voor Aquafin veel verschillende taken mogen doen op vlak van data reporting.”

In de jaren dat Ann bij het bedrijf heeft gewerkt, heeft zij haar vaardigheden kunnen inzetten in de verschillende takken van het bedrijf. “Bij de IT-afdeling ben ik hoofdzakelijk bezig geweest met het maken van datamodellen. Daar heb ik nadien ook support gegeven. Daarnaast ben ik ook een periode bezig geweest met het opleveren van rapportages.”

Later heeft Ann zich meer gefocust op business gerelateerde vraagstukken. “Ik werkte nauw samen met de afdeling finance als data reporting specialist. Ik bekeek samen met de organisatie welke rapporten er nodig waren voor een goede bedrijfsvoering. Ik maakte die rapporten en bood ondersteuning aan collega’s.”

Data reporting via Visser & Van Baars
Freelance IT opdrachten bij Visser & Van Baars

Na de opdracht

Eind 2020 kreeg Ann te horen dat haar opdracht bij Aquafin niet verlengd zou worden. Dat vond ze jammer. “Maar in de week dat ik dat nieuws te horen kreeg, werd ik verschillende keren gecontacteerd door Visser & Van Baars met drie concrete voorstellen voor vervolgopdrachten. Dat gaf wel een fijn gevoel.”

Tijdens haar eerdere zoektocht kwam Ann voor het eerst in aanraking met de consultants van Visser & Van Baars. “Vier jaar geleden was ik op zoek naar een nieuw project. Ik kende Visser & Van Baars op dat moment niet zo goed. Uiteindelijk ben ik toch met hen in gesprek gegaan. Ik heb geen seconde spijt van onze samenwerking.”

Ann gaat verder: “Visser & Van Baars is meer dan alleen een recruiter, in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Ik heb met een aantal organisaties samengewerkt, maar ik kan bij Visser & Van Baars geen negatieve punten bedenken. Altijd een warm contact, zelf bij een vraag of issue. Er wordt meteen geschakeld.”

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoeften van opdrachtgever én kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt immers om een andere aanpak.

  • Dankzij onze focus op drie niches kunnen we gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.

  • Na de match houden we nauw contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de vooruitgang van het project.

Contact Visser & Van Baars for freelance or consulting projects
Contact the specialists Van Visser & Van Baars

KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek​

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.