Project Takeaway

Visser & Van Baars BI project bij Takeaway
Bekijk meer

Technische uitdaging​


Leon Graveland is in 2021 gestart als data engineer bij Takeaway. “Er zit technische uitdaging in mijn functie. Ik was tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job vooral op zoek naar peers die hetzelfde kunnen en ook enthousiast worden van de technologie achter data. Die heb ik bij Takeaway gevonden.”

De opdracht ​

Takeaway is bekend als een van de grootste maaltijdbezorgdiensten in de wereld. Leon houdt zich in het bedrijf bezig met slimme en datagedreven oplossingen. “Takeaway is een digitaal bedrijf. Ik kan op vlak van technologie dus op een hoog niveau werken. Ik vind het ook leuk dat ik bijdraag aan duidelijke businesstoepassingen. Ik zet niet alleen infrastructuur neer en that’s it. Nee, ik help mee klanten blij te maken.”

Takeaway is Leons tweede werkgever. Hiervoor heeft hij een gelijkaardige functie gehad bij EY. Hij hoopt bij Takeaway op bepaalde technische vlakken. “Ik ga bij Takeaway ongetwijfeld nog veel leren over best practices op vlak van big data.”

Leon werd eerder al benaderd door Visser & Van Baars, maar toen was het voor hem niet het juiste moment. “Ik heb hen gevraagd of ze een half jaar later opnieuw contact konden opnemen. Dat hebben ze ook gedaan. Ik vond het prettig dat ik de ruimte kreeg die ik aanvankelijk nodig had.”

Data engineering via Visser & Van Baars
IT consulting en interim opdrachten bij Visser & Van Baars

De procedure

Tijdens de sollicitatieprocedure werd Leon bijgestaan door een staffing consultant van Visser & Van Baars. “Voor ik aan de sollicatiegesprekken begon, had ik het gevoel dat ik goed werd geholpen bij de voorbereidingen ervan. Ze gaven duidelijk aan wat ik kon verwachten tijdens de hele procedure.” Leon werd gevraagd om zijn technische vaardigheden te tonen. “Ik moest een vraagstuk over data engineering oplossen en een data pipeline maken van a tot z. Visser & Van Baars heeft mij vooraf verteld dat ik rekening moest houden met een pittige case. Uiteindelijk is dat allemaal goed gegaan. Wat de onderhandelingen betreft: Visser & Van Baars was heel goed op de hoogte van wat mijn wensen waren voor de arbeidsvoorwaarden.”

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoeften van opdrachtgever én kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt immers om een andere aanpak.

  • Dankzij onze focus op drie niches kunnen we gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.

  • Na de match houden we nauw contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de vooruitgang van het project.

Contact Visser & Van Baars for freelance or consulting projects
Contact the specialists Van Visser & Van Baars

KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek​

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.