Voor opdrachtgevers

Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van Business Intelligence, Marketing Intelligence en Data & Analytics professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Overleg op chique kantoor - Visser & Van Baars

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Visser & Van Baars? Wij vinden de IT- of dataprofessional die uw organisatie komt versterken. Deze professional kan op een drietal manieren bij u aan de slag gaan.

Werving & Selectie

Onze werving & selectie-procedure zit zo in elkaar dat we telkens de best passende IT-professional vinden die bij u vast in dienst kan treden.

Lees meer over werving & selectie

Detachering

Via detachering huurt u tijdelijk een IT-professional in die in dienst is bij Visser & Van Baars. Zo heeft uw organisatie snel een ervaren IT-professional ter beschikking als extra versterking of vervanging van een eigen personeelslid. Zonder dat u hem of haar zelf hoeft aan te nemen.

Lees meer over detachering

Interim

Hoe klein of groot uw organisatie ook is: met onze interimoplossingen dragen wij met freelance IT-expertise bij aan projecten binnen elke IT-niche. Visser & Van Baars heeft het grootste netwerk van interim IT-professionals.

Lees meer over Interim​

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs