Retour à toutes les offres d’emploi

20* - General - BI Coördinator

Description de l’offre d’emploi

Bepaal jij mee de toekomst?

 

Voor een dynamisch, toekomstgerichte klant ben ik op zoek naar een fulltime BI coördinator. Deze organisatie (met méér dan 6000 medewerkers) is gelegen in Antwerpen en bouwt dagelijks aan de wereld van morgen.

Je bent verantwoordelijk voor een accurate performance management van de organisatie. Je coördineert verder ook de processen en activiteiten gelinkt aan jouw opdracht om beleidsinformatie toegankelijker en transparanter te maken. Je bouwt als het ware de werking en het team rond BI verder uit. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de CFO.

Wat wordt er verwacht?

  • Je vindt het belangrijk om kwaliteits- en samenwerkingsgericht te werken.
  • Je hebt al enkele jaren ervaring in rapportering (SQL reporting services, power BI, Qlikview, tableau,...). Data-analyses klinken je dus als muziek in de oren.
  • Je volgt ontwikkelingen op binnen je vakgebied en zorgt ervoor dat expertise state-of- the art blijft.

De voordelen van de organisatie (buiten een mooi salaris) zijn maaltijd -en ecocheques, groepsverzekering, 40 vakantiedagen én een week collectieve sluiting. Je komt terecht in een mooie werkomgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om aan de hand van opleidingen je expertise te ontwikkelen.

Lijk jij de geschikte kandidaat?

Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen!

lhaamel@visservanbaars.be