Business intelligence recruitment

Over ons

Visser & Van Baars is opgericht in 2011 met de visie om de grootste en meest kwalitatieve BI, Data & Analytics staffing organisatie te worden. Dit hebben we bereikt door onze niche strategie te volgen. Hierdoor maken we het verschil.

We zijn autonoom gegroeid van twee naar circa tachtig consultants die contact hebben met opdrachtgevers en professionals. Visser & Van Baars werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks tientallen BI, Data & Analytics professionals via ons een nieuwe uitdaging.

Visser & Van Baars is een van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT Staffing.

Business intelligence & big data consultants

Onze aanpak

Professionals

Visser & Van Baars is de grootste staffing organisatie in België. Ons gedetailleerde netwerk helpt jou verder in je carrière. Om alle BI, Data & Analytics professionals te bedienen bieden wijtwee verschillende services aan. Benieuwd welke dienst van Visser & Van Baars het best bij jou past?

Opdrachtgevers

Visser & Van Baars heeft het grootste netwerk van BI, Data & Analytics professionals in België. Wij hebben jarenlang intensief gebouwd aan ons uitgebreide netwerk en bieden gebaseerd op onze kennis en ervaring twee verschillende diensten aan. Op onze pagina voor opdrachtgevers lees je welke dienst het best bij jouw profiel past.

Business intelligence community building

Events

Door de jaren heen heeft Visser & Van Baars door middel van kennisdeling een ware ‘community’ opgebouwd. Wij faciliteren middels het ‘BI, Data & Analytics Network’ diverse meetups voor zowel opdrachtgevers als professionals in de niche. Ook organiseert Altus Staffing, het moederbedrijf van Visser & Van Baars, twee keer per jaar een groot congres waar kennisdeling en netwerken centraal staat. Bekijk de event pagina voor meer informatie.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxj2yw5iywfycy1uzxcvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Het Visser & van baars team