Werkwijze

Onze werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

Kwaliteit en driedubbele niche focus

Wij vinden het belangrijk dat onze consultants de markt, uw behoeften en de ambities van IT-professionals goed begrijpen. Visser & Van Baars is uw gespecialiseerde staffing partner die doet wat er beloofd wordt. Met focus, toewijding en kwalitatieve service. Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke staffing consultant: werkt voor één niche (Visser & Van Baars) en één sub-niche brand (bijvoorbeeld business intelligence) van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group); is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie of consulting); richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld de provincie Antwerpen).

Deze methode zorgt ervoor dat wij de IT-markt tot in detail kennen en bij elk staffing vraagstuk een passende oplossing bieden. Vanzelfsprekend onderhouden zij niet alleen nauw contact met de IT-professionals, maar ook met u als opdrachtgever. Onze consultants zijn vakspecialisten die aan een half woord genoeg hebben. Zij kennen de IT-arbeidsmarkt en de uitdagingen die bij organisaties spelen en denken met u mee over welke IT-professional het beste bij u past.

Heeft u per direct een vaste of tijdelijke IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.


​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.​

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs