Onze diensten

Visser & Van Baars is gespecialiseerd in IT interim, consulting, werving & selectie

Dit doen we

Ambities omzetten in carrières, dat is wat wij doen. Maar elke carrière is uniek. Daarom is onze manier van werken voor iedereen verschillend. Elke contractvorm is anders en kan wel of niet bij jouw situatie passen. Onze gespecialiseerde consultants adviseren je graag over de verschillende contractmogelijkheden. Ben je nu freelancer maar wil je liever vast in dienst werken, of andersom? Wij bieden je carrièreadvies op maat en begeleiden je, welke weg je ook inslaat. Dus hoe werk jij het liefst? In vaste dienst, freelance of op projectbasis? Lees er hier meer over.

Kies voor freelance

Visser & Van Baars heeft een ervaren team dat freelance professionals snel matcht aan een passend project. Ons uitgebreide netwerk boordevol interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke professional.

Bekijk ons aanbod


​Kies voor consulting

Steeds meer data & analytics professionals werken bij Visser & Van Baars. Wij bieden je graag een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten.

Bekijk ons aanbod

​Kies voor werving & selectie

Visser & van Baars weet welke vacatures er op de data & analytics- markt zijn. Op basis van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we ongetwijfeld jouw volgende werkgever.

Bekijk ons aanbod

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièremogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs