Consulting

Snelle en betrouwbare consulting of detachering door Visser & Van Baars

Consulting: kwalitatieve en snelle oplossing


Een IT-professional inhuren op basis van consultancy biedt veel voordelen. Al onze professionals hebben veel ervaring op vlak van MI, BI, dataof analytics, maar worden steeds verder gecoacht. Ze blijven namelijk in dienst bij Visser & Van Baars. Via ons learning & development team en onze partners die IT-opleidingen bieden, kan de IT-professional zijn of haar vaardigheden en kennis verder ontwikkelen. Onze IT-professionals zijn onmiddellijk inzetbaar binnen uw organisatie en tot zolang het nodig is. Tijdens de looptijd van de opdracht houden wij nauw contact met de professional die u heeft ingehuurd. We zorgen ervoor dat hij of zij goed begeleid wordt. Zo profiteert u dus van de kwaliteiten en vaardigheden van een IT-professional die hoogopgeleid en getraind is, zonder dat u zich bezig moet houden met persoonlijke begeleiding, ontwikkeling of administratieve taken.

Zo werken wij

Wij geven de data & analytics -professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Visser & Van Baars in dienst te treden. Wij bieden hen aantrekkelijke opleidings- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Onze IT-professionals behoren tot de besten in de markt. Via onze consultancy tak kunt u hen inhuren.

Heeft u per direct een data of analytics professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.


​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs