Staffing

Vrouw met stropdas - Visser & Van Baars

Uw consulting of werving & selectie vraag

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wervingsbehoefte razendsnel om te zetten in een carrièrekans voor een IT-professional die op tijdelijke basis of in vaste dienst wil werken. Door kundig te doorgronden welke behoefte een organisatie of afdeling echt heeft en dit te koppelen aan de ambities van de IT-professional, gaan wij elke keer voor de beste match.

De Visser & Van Baars staffing teams bemiddelen zowel tijdelijke professionals als vaste medewerkers. Elk team is gespecialiseerd in een van de twee dienstverleningen. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een BI, MI, data of analytics professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke BI, MI, data of analytics experts. Door de jaren heen hebben wij in deze niches een groot netwerk opgebouwd.

​Heeft u per direct een IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.


​​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs