Ik zoek een IT professional

Ik zoek een IT professional

​Ik zoek een data professional

De krapte op de IT-arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. De ontwikkelingen op het gebied van IT en data gaan snel en de aanwas van talent vanuit hogescholen en universiteiten is te minimaal om de behoefte aan gespecialiseerde IT’ers van bedrijven op lange termijn te kunnen vervullen. Visser & Van Baars is dé specialist in staffing & consulting van BI, MI, data & analytics professionals. Sinds de oprichting in 2011, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van specialisten binnen deze niches. Dankzij de warme relaties die wij met deze IT-professionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw IT-functie te vinden. Of dat nu op vaste of tijdelijke basis is. Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een hoogwaardige gesprekspartner voor u en uw teams en zijn zij in staat om goed in te schatten welke professional het best bij uw uitdaging, project en organisatie past.

Onze USP’s:
  • Niche focus

  • Sterk netwerk

  • Community building

  • Persoonlijk contact

Heeft u per direct een IT of dataprofessional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs