Niche focus

Onze consultants leveren specialisten in uw vakgebied

Dit is onze driedubbele nichefocus

Visser & Van Baars is uw gespecialiseerde staffing partner die doet wat er beloofd wordt. Met focus, toewijding en kwalitatieve service. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat onze consultants de markt, uw behoeften, én de ambities van IT-professionals goed begrijpen.

Onze manier van werken noemen wij ook wel de ‘driedubbele nichefocus’.

  • Elke consultant werkt voor één niche (Visser & Van Baars) en één sub-niche (bijvoorbeeld business intelligence) van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group);

  • Is gespecialiseerd in één van de diensten (werving & selectie, zelfstandigen of consulting)

  • Richt zich op een specifieke regio (de regio Antwerpen in België, bijvoorbeeld)

Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij de IT-markt tot in detail kennen en bij elk personeelsvraagstuk een passende oplossing bieden. Wij houden niet alleen nauw contact met de IT-professionals, maar ook met u als opdrachtgever. Onze consultants zijn vakspecialisten die maar een half woord nodig hebben: zij kennen de uitdagingen die bij organisaties spelen, en denken met u mee over welke IT-professional het beste bij u past.

Heeft u onmiddellijk een vaste of tijdelijke IT-professional nodig om uw organisatie te versterken? Contacteer ons vandaag nog.​

​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs