Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een IT-professional en wilt u een vacature aanmelden bij Visser & Van Baars? Wij beschikken over het grootste netwerk van professionals binnen de IT-branche.

Vacatures in Business intelligence, Management Information, AI, data, intelligence en analytics

​Ik zoek een data professional

De vraag naar IT-professionals is nog steeds groter dan het aanbod. Er studeren niet voldoende mensen af uit IT-richtingen om de behoefte aan deze experten in bedrijven op lange termijn te vervullen. Maar de ontwikkelingen op vlak van IT en data blijven wel razendsnel vooruitgaan.

Visser & Van Baars is dé specialist in staffing & consulting van BI, MI, data & analytics professionals. Sinds de oprichting in 2011 bouwen we zorgvuldig aan een sterk netwerk van specialisten binnen deze niches. Dankzij de warme relaties die we met deze professionals hebben, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de beste match te vinden voor uw IT-functie. Op vaste of tijdelijke basis.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied. Zij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en weten welke ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een waardevolle gesprekspartner voor u en uw teams én kunnen ze goed inschatten welke professional het beste past bij uw uitdaging, project en organisatie.

Onze USP’s:
  • Niche focus

  • Sterk netwerk

  • Community building

  • Persoonlijk contact

Heeft u per direct een IT of dataprofessional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.​

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs