Projecten met impact

Visser & Van Baars werkt samen met gevestigde bedrijven, scale ups en start ups

Dit zeggen onze professionals

Visser & Van Baars werkt samen met opdrachtgevers in verschillende sectoren. Onze IT-professionals maken in hun organisatie elke dag het verschil. Impact creëren, dat willen we doen.

Wij begeleiden IT-professionals in hun zoektocht naar en nieuwe job of een ander project, en adviseren hen bij elke stap in hun carrière. Maar ook daarna houden we nauw contact met hen. IT-professionals kunnen collega’s in ons netwerk inspireren met hun kennis en ervaring. Dat kan met geschreven verhalen, via digitale of face-to-face-meeting, maar ook events. Wij zorgen ervoor dat deze connecties blijven leven. Lees hier over de verschillende projecten en banen waar BI, MI en analytics professionals het verschil maken.

Elke dag iets anders

Technische uitdaging

Bergen data

Ann Neuts was in 2016 op zoek naar een nieuwe job in business intelligence. Ze kwam in contact met Visser & Van Baars en kon als freelance reporting consultant starten bij Aquafin. “Ik vind vooral de diversiteit in mijn taken heel interessant.”

Lees verder


Leon Graveland is in 2021 gestart als data engineer bij Takeaway. “Er zit technische uitdaging in mijn functie. Ik was tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job vooral op zoek naar peers die hetzelfde kunnen en ook enthousiast worden van de technologie achter data.”

Lees verder

Pieter Beyne werkt voor TVH als tableau developer. Er zit veel uitdaging in zijn werk. “Door de hoeveelheid aan data binnen TVH is mijn opdracht een uitdaging. Het is een afwisselende omgeving en ik ontdek steeds nieuwe dingen binnen de data.”

Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs