Project TVH

Visser & Van Baars Business Intelligence project bij TVH
Bekijk meer

Bergen data

Pieter Beyne werkt voor TVH als tableau developer. Er zit veel uitdaging in zijn werk. “Door de hoeveelheid aan data binnen TVH is mijn opdracht een uitdaging. Het is een afwisselende omgeving en ik ontdek steeds nieuwe dingen binnen de data.”

De opdracht

Het Vlaamse bedrijf TVH richt zich op de verhuur van heftrucks en de verkoop van heftruckonderdelen. Pieter: “Ik heb een concrete opdracht gekregen vanuit TVH. Zij werkten met een verouderd datasysteem. Alle bestaande rapportages moesten dus overgezet worden van Clickview naar Tableau. Ik ben aangenomen om hierbij te helpen én om interne medewerkers te trainen zodat ze kunnen werken met het nieuwe systeem.”

Pieter heeft zich op geen enkel moment een buitenstaander gevoeld in het team. “Ik werd ondersteund door de mensen van TVH. Ik kon daardoor ook meteen en efficient aan de job beginnen. TVH is een groot bedrijf, met een nog grotere dataset. Al die data moest verwerkt worden binnen de aangegeven tijdspanne. Dat was een interessante challenge. Er kwam ook change management bij kijken, want ik moest mensen aanleren hoe zij met dit nieuwe systeem efficiënt hun werken kunnen doen.”

Tableau developing via Visser & Van Baars
Interim IT opdrachten bij Visser & Van Baars

Bereikbare opdrachtgevers

Pieter geeft aan dat hij veel waarde hecht aan de sfeer binnen TVH. “Het is een groot bedrijf, maar het voelt alsof je bij een kleinere firma werkt. De communicatie is heel helder.”

Volgens de Tableau developer zou hij zonder de hulp van Visser & Van Baars niet bij zijn huidige opdrachtgever zijn beland. “Als losse freelancer zou ik er niet zomaar binnen geraken. Daar zit echt de toegevoegde waarde van Visser & Van Baars voor mij. Ze hebben een groot netwerk, waardoor je op plekken komt waar je anders niet zou komen.”

Tijdens de sollicitatieprocedure werd Pieter goed bijgestaan door Visser & Van Baars. “Er werd rustig uitgelegd wat ik kon verwachten van de gesprekken. Ik merkte ook dat het kennisniveau van de staffing consultants erg hoog ligt. Ze weten waar ze over praten en kennen de verschillende tools van mijn vakgebied ook.”

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze focus op drie niches kunnen we gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.

  • Na de match houden we nauw contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de vooruitgang van het project.

Contact Visser & Van Baars for freelance or consulting projects
Contact the specialists Van Visser & Van Baars

KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek​

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.