Samenwerken

Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van Business Intelligence, Marketing Intelligence en Data & Analytics professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Visser & Van Baars levert professionals uit het grootste BI, MI, AI, data, intelligence en analytics netwerk
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Visser & Van Baars? Wij vinden de IT- of dataprofessional die uw organisatie komt versterken. Deze professional kan op een drietal manieren bij u aan de slag gaan.

Kies voor werving & selectie, detachering of interim bij Visser & Van Baars
Werk samen met het netwerk Van Visser & Van Baars
 • Werving & selectie

  Onze werving & selectie-procedure zit zo in elkaar dat we telkens de best passende IT-professional vinden die bij u vast in dienst kan treden.

  Lees meer over werving & selectie

 • Consulting

  Via onze Consulting divisie ondersteunen wij Business Intelligence, Big Data & Analytics projecten voor specifieke tijdelijke noden. Hiervoor hebben we onze eigen IT-professionals in dienst waardoor we in de verschillende niches kennis in huis hebben. Daarnaast werken we ook met een groot netwerk van freelance IT-professionals.

  Lees meer over consultancy​

Waarom Visser & Van Baars?

Onze werkwijze

Meer weten over minder, dat is de kern van onze aanpak. Door onze driedubbele nichefocus zijn onze consultants superspecialisten binnen hun werkveld.

Lees meer

 • Kennis delen

  Visser & Van Baars gelooft in de kracht van kennis delen. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit op verschillende manieren.

  LEES MEER >

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel belang aan persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matchingsproces is van ontelbare waarde.

  LEES MEER >

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke consultant: werkt voor één niche en één sub-niche brand en is gespecialiseerd in één van de drie diensten.

  LEES MEER >

Laat je adviseren door onze professionals
Neem contact op met Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

Contacteer ons

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs